Openbaar Vervoer

STDK | Studio Staddijk is goed en snel bereikbaar met het openbaar vervoer of met onze ‘shuttle service’. Om de reis voor u gemakkelijk te maken kunnen wij u vanaf NS-station Nijmegen Dukenburg met de auto ophalen en weer terugbrengen, of u kunt ervoor kiezen met de bus te komen. Om opgehaald te worden maakt u de dagen tevoren even een afspraak met Saskia de Jong. De treinen komen uit beide richtingen bijna tegelijk aan, vanuit Nijmegen Centraal normaliter om 9.28 uur en vanuit ‘s-Hertogenbosch om 10.31 uur. Rond 9.40 uur haalt Saskia u dan op bij de Stationswinkel Nijmegen Dukenburg (buiten), nabij het busstation.

Hou er rekening mee dat bij het dichtbijgelegen station Nijmegen Dukenburg geen taxistandplaats is. Als u een taxi wilt gebruiken, moet u uitstappen bij het NS-station Nijmegen Centraal Station. Een taxi vanaf het Nijmegen Centraal Station kost ongeveer 20 euro.

Routebeschrijving auto: Voor wie liever met de auto reist, is een aparte routebeschrijving beschikbaar. STDK | Studio Staddijk is uitstekend te bereiken via de A73, de A50, de A12 en de A15.

Onderstaand volgt de route met het openbaar vervoer.

OV Reisplanner

Op de website www.9292ov.nl kunt u uitgebreide informatie vinden over het reizen per openbaar vervoer. U kunt op die site gratis uw route plannen. Voor onderweg bestaat de speciaal voor mobiele telefoons ontworpen website mobiel.9292ov.nl. Informatie kunt u ook opvragen bij het informatienummer 0900-9292 (70 eurocent per minuut).

Vanaf Nijmegen Centraal of Nijmegen Dukenburg

Zowel vanaf Station Nijmegen Centraal als het dichterbij gelegen station Nijmegen Dukenburg (Brabantse poort) kiest u Lijn 331, richting Nijmegen Weezenhof. Vanaf de halte Meijhorst Sporthal  is het ongeveer 600 meter lopen naar STDK | Studio Staddijk. In Meijhorst 29ste straat kunt u via een voetgangerspad  doorsteken naar een kleine brug, waarna u linksaf  de Staddijk op loopt. Na 35 meter ziet u rechts het clubhuis van rugbyclub The Wasps en nog eens 100 meter verder bent u aangekomen bij STDK | Studio Staddijk . Loop rechtsaf het pad op, langs het woonhuis naar ons pand.

De  -ikoontjes in de routebeschrijving brengen u naar de betreffende punt in Google Maps Streetview. Er wordt een nieuw venster geopend.

STDK Busverbinding via Google Maps

Klik op de kaart voor een grotere weergave op maps.google.com

Om te noteren…

Adres: STDK | Studio Staddijk, Staddijk 91, 6537 TW Nijmegen

Contactpersoon bij STDK | Studio Staddijk: Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Saskia de Jong: 024-3430000.

Schapen op de Staddijk.

Schapen op de Staddijk – In de zomer lopen op de Staddijk en in het aangrenzende Stadspark Staddijk schapen om het gras kort te houden.